Grønt Aftryk - grøn kundeportal

Med Grønt Aftryk kan du danne et fundament for en engagerende og visualiserende brugerportal, der kan give dine kunder et unikt indblik i deres forbrugsdata og deres grønne aftryk.

Grønt Aftryk er et innovationsprojekt fra Systemate, hvor vi arbejde med teknologien for at skabe et bedre overblik af forbrugsdata, der kan give en visuel og dokumenteret overblik af det grønne aftryk brugeren har i deres energiforbrug.

Men et øget fokus på den grønne omstilling og den grønne energi, vil et element som Grønt Aftryk, kunne være et differentierende element, der kan give dine kunder en ejerfornemmelse over deres eget grønne aftryk i et dokumenteret og intuitivt overblik.

Dermed kan platformen være et fundament i en kundeportal, hvor dine kunder kan få en intuitiv, brugervenlig visualisering af deres egne forbrugsdata, da systemet opbygges så der er nem opkobling med målepunkter og en nem integration til jeres nuværende kundeunivers.

Grønt Aftryk er et innovationsprojekt, og Systemate står med en prototype, hvor vi nu har brug for dialog med potentielle brugere af platformen. Derfor vil vi gerne i dialog med flere forsyningsvirksomheder, der kunne være interesseret i at udbygge deres kundeunivers/brugerportal med funktionaliteter, der kan give deres kunder et ekstraordinært indblik i deres grønne aftryk og forbrugsdata.

Derfor inviterer vi dig til en dialog omkring den retning Grønt Aftryk skal gå, så vi ender med en platform, der kan give dig og dine kunder det overblik I ønsker.

Grønt Aftryk har modtaget støtte fra Innobooster

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk