Digitalisering - en vej til din grønne omstilling

Digital transformation er en oplagt vej til at opnå dine grønne målsætninger. Hvis Danmark skal nå målsætningen om at reducere CO2 med 70 pct. inden 2030 og være CO2 neutral i 2050, skal der turbo på udviklingen af nye digitale teknologier og en større kobling mellem sektorerne.

Effekten af ​​digitalisering er ikke ny: Hver dag kommer der flere og flere digitale enheder, der skaber data og ændrer brancher og markeder. Forbrugeradfærd ændrer sig hurtigt til fordel for digitale produkter, tjenester, virksomheder og information der forstår at tilpasse sig kundernes ændrede behov, rent digitalt.

Et nyt fokus er dog, den effekt digitale løsninger kan have på virksomhedernes mulighed for at gennemføre en grøn omstilling.

For virksomhederne muliggør digitalisering en udvidet rækkevidde, nye markeder, forbedret ledelse, effektiv drift og hurtig udvikling af produkter eller tjenester og en vej ind i grøn omstilling.

Traditionelle virksomheder og hele industrier vil tilpasse sig de nye behov for at gøre det muligt for folk og processer at arbejde i overensstemmelse med en klar teknologiorienteret strategi. For at udnytte nye indtægtsmuligheder, at inspirere kunderne og at hurtigt fange nye muligheder. Nye markeder, produktlanceringer, globale udvidelser, kan teknologierne vise sig, at blive en afgørende faktor i den fremtidige strategi.

Hos Systemate har vi siden 1999, hjulpet kunder i forsyningssektoren, med at optimere deres digitale platforme, og på spillet en voksende rolle i den grønne omstilling, der særligt har ramt den branche, og i de kommende år, fortsat vil præge, ikke kun forsyningssektoren men hele Danmark.

Digital transformation er ikke noget, der kun handler om teknologi, processer eller fancy software.

Det handler om virksomhedsledere, der ændrer strategi, visioner, forretningsmodeller og forsøger at gribe den helt ny verden.

For virksomheder handler det stadig om at skabe værdi for kunderne, at indfange nye muligheder, leve op til krævede standarder og målsætninger fra samfund og kunder. Ved at ride med på bølgen af ​​forandring, anvende digital intelligens og data til at træffe de rigtige beslutninger, der kan ændrer selve virksomheden. For at have en virksomhed, der kan engagere kunder, styrke medarbejderne, optimere driften og genopfinde den værdi de tilbyder deres kunder, skal virksomhederne nu ændre sig, udvikle sig og opfylde de krav, der løbende vil udfordre virksomhederne.

Mennesker, systemer, teknologi, enheder, informationer, data, processer og aktiver – skal alle sammen i spil for at virksomheder kan tage skridtet mod meningsfulde interaktioner, producere samt påvirke og opfylde optimale forretningsmål. Kunstig intelligens, machine learning, IoT, dokumentation og datahåndtering og meget mere.

Alt dette skal samles til at opnå et enkelt mål – digital vækst der giver værdi.

I betragtning af at din virksomhed er unik, vil teknologierne være i stand til at gøre status over dine forretningsmæssige aktiver, forstå hvad dine kunder har brug for, og derefter være i stand til at levere digitale værktøjer, systemer og strategi til dig for at hjælpe med at udnytte det digitale.

Det er her vi kommer ind.

Vi vil gerne arbejde som digitale transformationspartnere med virksomheder og hjælpe dem med at bruge teknologi, tilpasse mennesker og systemer til at arbejde, så din digital investering fungerer som katalysator for forretningsvækst og position i markedet.

Hos Systemate drømmer vi kort og godt om, at blive Danmarks bedste leverandør af Grøn Software.

Ved at se på de digitale muligheder, kan vores kunder engagere sig med deres kunder, styrke deres medarbejdere, optimere deres drift, strømline deres systemer og genopfinde den værdi, de tilbyder til deres kunder.

Vi gør digitaliseringsdrømmen til virkelighed.

For at gøre drømmen om digital transformation for danske virksomheder til virkelighed, har vi i Systemate samlet godt 100 kloge mennesker på vores kontor i Aarhus – for at skabe den rigtige platform, der kan hjælpe vores kunder til at starte den digitale transformationsrejse.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk