Grøn software

Hos Systemate er vi stolte af, at samarbejde med virksomheder og organisationer, der er med til at forbedre vores miljø og gør en forskel for den verden vi lever i.

Systemate har igennem mange år leveret software til forskellige virksomheder, der arbejder for at hjælpe vores miljø, og virksomheder der er aktive inden for grønne teknologier. 95% af vores omsætning, sker ved samarbejdspartnere, der er førende inden for grøn omstilling i Danmark.

Vi er glade for at tage del i den grønne omstilling, der sker i Danmark lige nu. Vores  målsætning er, ikke kun af gøre Danmark grønnere, men også at skabe værdi for vores partnere samtidig. Vi ser det som essentielt, at når vi skaber grundlaget for en grøn omstilling, at der også skabe grundlag for økonomisk vækst samtidig. At kunne gøre vores samfund mere bæredygtigt, samtidig med, at vi kan gøre det mere konkurrencedygtigt.

I tråd med Dansk Industris 2030 plan – Sammen skaber vi grøn vækst ser Systemate det som vores mål, at bidrage med visionær og strategisk digitalisering. Med de kompetencer og erfaringer med at bygge software, der kan understøtte netop disse målsætninger, er det et oplagt strategisk mål for Systemate, at bidrage yderligere til at opnå de grønne mål, der er sat for vores samfund.

Hos Systemate  har vi allerede – i samarbejde med vores kunder – bidraget med digitale løsninger, der har gjort dem i stand til, at hjælpe med den grønne omstilling i Danmark.

Hos Systemate vil vi gerne være med til at gøre en forskel. Derfor har vi valgt at fokusere på digitale løsninger, der kan hjælpe vores kunder i deres grønne omstilling.

Systemate har leveret software til Vestas, der spiller en ikke så lille rolle, i udviklingen af vedvarende energikilder, og er med deres produkter, med til at nedskære udledningen af forsile brændstoffer og reducere CO2 udledning. Systemate har hjulpet Vestas med et framework til deres vindmøller.

Se hele vores case med Vestas.

Siden 2000 har Systemate også arbejdet sammen med Dansk Retursystem, hvor vi i samarbejde med DRS, har leveret software og styresystemer til store dele af deres pantsystem. At Dansk Retursystem er med til at nedskære udledningen af CO2 med over 100.000 tons pr. år, kan vi måske ikke helt tage æren for, men vi er glade for, at være en del af dette.

Se hele vores case med Dansk Retursystem.

Med Energi Danmarks PBA-software lettes og optimeres produktion og drift hos den enkelte el-producent. Energi Danmark har samtidigt fuldt overblik over produktion, forbrug og planer hos alle deres producenter.

PBA-softwaren anvendes af alle Energi Danmarks decentrale el-producenter, som primært er el-producerende varmeværker, affaldsforbrændinger, industrivirksomheder som udnytter overskudsprodukt.

Se vores case med Energi Danmark.

I samarbejde med elretur, har vi leveret en ny digital løsning til elreturs medlemmer. elretur håndterer elektronikaffald og udtjente batterier for, stod og manglede en tidssvarende digital løsning, der kunne håndtere de nye krav til branchen.

Systemate har nu leveret en ny fremtidssikret platform til elretur, der fortsat kan varetage arbejdet med at håndtere kundernes elskrot.

Se hele vores case med elretur.

Se vore Grøn Software cases.