Tag hul på den (digitale) grønne omstilling

Tilmeld dig dette Gå-Hjem-Møde
tirsdag 15/12 2020, kl. 14.00-16.00 Tangen 17, 8200 Aarhus N.
Med de krav og forventninger, der er til en grøn omstilling i en nær fremtid, er det allerede nu tid til, at se på, hvordan digitale værktøjer, kan hjælpe med at opfylde forventningerne.

På dette Gå-Hjem-Møde, tager vi fat i, hvilke muligheder der ligger lige for, for at kunne udnytte de digitale redskaber, der findes eller kan laves, således, at de kan være med til, at hjælpe til at opfylde de krav til grøn omstilling der er.

Hvordan kan digitalisering hjælpe danske virksomheder med at forbedre deres grønne profil? Hvordan kan du komme i gang med, at udnytte digitale hjælpemidler til af få et forspring i din grønne omstilling?

Her får du en introduktion til, hvordan du kommer fra tanke til handling. Vi viser faktiske cases, hvor digitale systemer, har været med til, at løse nogle konkrete opgaver ved danske virksomheder, der har gjort en forskel i den grønne omstilling.

 

GRUNDET COVID SITUATIONEN OG DET UBEKENDTE HERVED, ER DETTE EVENT UDSKUDT. VIL DU GERNE MODTAGE INFORMATION OM AGENDA OG NY DATO, NÅR VI KAN MELDE DETTE UD, SÅ SKRIV DIG ENDELIG OP HERUNDER.