Skab vækst med Silicon Valley mindset!

torsdag 31/1 2019, kl. 09.00-14.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Vækst! Det er en af de vigtigste opgaver som topleder at drive væksten frem i en virksomhed, men det er svært og særligt i en verden under hastig og konstant forandring. Og alligevel blomstrer virksomheder i Silicon Valley trods presset. Nøglen til deres succes er en tilgang til udfordringer og muligheder, som vi kalder “the Silicon Valley Mindset”.

Denne tankegang er forankret i et ord: Impact. Ved at udnytte nye teknologier, talent, stærke økosystemer, agilt lederskab og nye tilgange til forretningsmodeller, påvirker Silicon Valley hele brancher på måder der former hele verdenen. Hvis en virksomhed skal trives – endsige overleve – i det næste årti, skal dets ledere forstå Silicon Valley-tankegangen og være i stand til at sætte det på arbejde i virksomheden.

Helt eksklusivt har Systemate fået en aftale i stand med den internationalt anerkendte Stefan Lindegaard, der er grundlægger af Silicon Valley Fast Track, hvor han fungerer som en “Thought Leader”.

Her bruger han sine kompetencer til at rejse rundt til internationale virksomheder, og uddanner ledere i Silicon Valley tankegangen. Hvordan man skaber VÆKST ved at benytte nye teknologier, talent, stærke økosystemer, agilt lederskab og nye tilgange til forretningsmodeller.

Stefan hjælper kort og godt C’level folk, med at tage deres vækst til det næste stadie.

For at se mere om Stefan og Silicon Valley Fast Track kan du besøge deres hjemmeside.

Dette er en 5-timers workshop for virksomhedsledere

Denne workshop giver såvel inspirerende som praktiske eksempler på, hvad et ledelsesteam skal gøre i forbindelse med at forbedre din virksomheds tilgang til innovation og vende påvirkningen af digitalisering og nye teknologier til jeres fordel.

Vores emner:

  • Silicon Valley Mindset
  • Gør din virksomhed bedre til innovation
  • Kend teknologikøreplanen (arbejde og karriere)
  • Kend dig selv og dit netværk
  • Barrierer, forhindringer – og de grundlæggende årsager
  • Opgrader dig selv og dit team

Hvad tager du med dig:

  • Du får et reality check på hvad du skal kunne i forhold til krydsfeltet mellem ledelse og innovation.
  • Konkrete og praktiske råd til hvad du kan gøre for at opgradere dig selv, dit team og din organisation.

Denne workshop henvender sig i høj grad til C’level folk.

Så giv dig selv et kompetenceløft der giver din organisation flere muligheder for at omfavne de digitale muligheder fremtiden byder på.

(Der vil blive serveret en lækker frokost som en del af pakken til denne workshop.)