Økonomichefens nye rolle - inspiration til fremtidens opgaver

torsdag 23/8 2018, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Systemate inviterer til en gennemgang af den økonomiansvarliges nye rolle og de opgaver og udfordringer, der venter i fremtidens virksomheder. Du får en gennemgang af nye trends, strategiske overvejelser og teknologiske muligheder.

Systemate byder velkommen til en dag med økonomichefens briller på.

Du vil til dette arrangement få inspiration til, hvordan du kan få optimeret din indsats og få et overblik af fremtidens udfordringer og løsninger for den økonomiansvarlige.

Systemate vil gennemgå fremtidige trends, mulige strategiske tiltag og teknologis udvikling, der klæder den økonomiansvarlige på, til at løse de nye opgaver, som fremtiden byder den rolle du indtager.

I dag er der forventninger til, at den økonomiansvarlige også påtager sig IT-ansvarlige opgaver, og med de muligheder Systemate kan tilbyde, kan du finde en samarbejdspartner til fremtiden.

Dynamics 365 - Finance & Operations giver den økonomiansvarlige mulighed for at accelerere virksomhedens vækst, via gennemsigtighed af økonomisk performance.

Du kan forvente en eftermiddag, hvor du vil blive klogere på hvordan den økonomiansvarlige kan skabe en platform for gennemsigtighed og vækst.

Agenda for dagen:

1: 7 trends der vil ændre den økonomiansvarliges arbejdsdag

Vi gennemgår udviklingen og giver dig et overblik af de trends, der vil være med til, at ændre det ansvarsområde økonomi står med i dag. Få gennemanalyseret og vist løsninger til fremtidens udfordringer.

 1. Udvikling af en CFO rolle
 2. Forandret arbejdsstyrke
 3. Større gennemsigtighed
 4. Nye udfordringer
 5. Fremtidige risikoer
 6. Udvikling i krav
 7. Spotlight på den økonomiansvarlige.

 

2: Driv forretningen fremad med strategisk innovation

Forbind dine globale operationer, og vend økonomiske diskussioner fra strategiske visninger, der er fokuseret på historiske data, til dynamiske visninger af fremtidige tendenser og muligheder.

Flyt de finansielle fokusområder fra historisk data til dynamiske tilgang i forhold til trends, muligheder og strategiske tiltag ved hjælp at de digitale muligheder til den økonomiansvarlige i Dynamics 365 - Finance & Operations.

3: Styrk dine økonomisk resultater & få en konkurrencemæssig fordel med Dynamics 365 – Finance & Operations

Få global indsigt i din virksomheds økonomiske sundhed med et teknologisk værktøj til regnskabsdirektøren, der indeholder nøgle-KPI’er, diagrammer og økonomiske målinger, der hjælper med at fremme pålidelighed, effektivitet og vækst.

 • Hæv jeres økonomiske performance med 365’s digitale muligheder:
 • Intelligent Automation
 • Rollebaserede arbejdsområder
 • Fleksibel platform der nemt tilpasses nye krav
 • Strømlinet indsats der minimere muligheden for fejl
 • Klart overblik af omkostninger
 • Dokumentation og overblik af indsatser.