Nå dine mål - med Niels Buus & Martin Ib

onsdag 12/9 2018, kl. 15.00-18.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Hvorfor når nogle virksomheder deres mål, mens andre fejler? Bliv klædt på til at sætte konkrete mål for dig selv og/eller din virksomhed og styrke samarbejdet om en fælles vision. Kun ved at tænde op under ambitionerne og løfte i samlet flok, kan vinderkulturen få grobund på arbejdspladsen.

Som Årets Leder 2017 ved Niels Buus, hvad det kræver at søsætte en fælles vision og nå ambitiøse mål. I en virksomhed som Gomspace, der er markedsledende indenfor produktion af nanosatellitter, er det altafgørende at holde vækstraten oppe og konstant være på forkant med konkurrenterne – hvilket kun kan lade sig gøre, hvis visionen gennemsyrer den måde, medarbejderne går til deres arbejde på.

For skaberen af madimperiet MIB, Martin Ib, er risikovillighed et nøgleord. Han har ofte nye projekter i støbeskeen, og sætter dermed konstant nye målsætninger for sig selv og sin virksomhed. Udfordringen for ham består blandt andet i at bibeholde stabilitet og fælles fundament på en arbejdsplads, der består af mange undersegmenter i evig forandring.

Hvad tager du med dig hjem?

  • Forståelse for, hvordan du formulerer relevante målsætninger for din virksomhed
  • Værktøjer til at gøre dine målsætninger konkrete og målbare
  • Teknikker til at oversætte din vision til dine medarbejdere
  • Et grundigt indblik i, hvordan du motiverer dig selv og dine medarbejdere
  • Indsigt i, hvordan du følger op på målene på en konstruktiv facon.

Undervejs i arrangementet vil det også være muligt at netværke med de øvrige gæster og så vil Niels Buus og Martin Ib naturligvis stå til rådighed for spørgsmål efter endt oplæg.

* Der er begrænsede pladser til dette arrangement, så tilmelding forløber efter først til mølle princip.