Internet of Things - IoT i Praksis

torsdag 19/9 2019, kl. 14.00-16.00 Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV
På dette Gå-Hjem-Møde vil du få inspiration fra virkelige cases til, hvordan din virksomhed kan komme i gang med at udnytte IoT teknologierne til forretnings udvikling . Vi ser på teknologier, løsninger, nye koncepter og hvordan man nemmest skyder et PoC i gang.

Generelt henvender gå-hjem-mødet sig til alle som ser en mulighed for at anvende IoT i deres dagligdag – om det er på det tekniske eller forretningsmæssige plan.

Med udgangspunkt ægte cases i arbejde med IoT vil vi give en introduktion til, hvorfor IoT er vigtig i fremtidens forretningsmodeller og et praktisk indblik i, hvordan du nemt sammensætter jeres egen IoT platform i Microsoft Azure.

Hvordan går du fra tanke til handling? Det kan være overvældende at læse sig til anvendelsesmuligheder af de mange IoT relaterede teknologier, og svært at se, hvor det lige vil være mest relevant for netop din virksomhed at starte. På dette Gå-Hjem-Møde, vil du blive introduceret til cases fra virksomheder, der har stået i samme situation, og som nu er gået i gang med at anvende teknologierne. Du vil blive præsenteret for hvilke skridt, der skal til for at komme godt i gang, og hvordan du nemt kan komme i gang med din egen IoT-platform.

Agenda for dagen:

  • Introduktion til Internet of Things: Min nye bedste ven (v. Kim Hanmark)
  • Case med IoT løsning integreret med Kundeinterface (v. Blue Unit og Kim Hanmark)
  • Kaffe & Kage + networking
  • Teknologi i brug (v. Systemate)
  • Byg din IoT køreplan. Teknologier, devices og gains (v. Daniel Søgaard Jensen)
  • Afrunding (v. Kim Hanmark)