Internet of Things - Fra tanke til projekt

torsdag 23/5 2019, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
På dette Gå-Hjem-Møde vil du få inspiration fra virkelige cases til, hvordan din virksomhed kan komme i gang med at udnytte IoT teknologierne til forretnings udvikling . Vi ser på teknologier, løsninger, nye koncepter og hvordan man nemmest skyder et PoC i gang.

I samarbejde med Secomea inviterer Systemate dig til en eftermiddag med fokus på Internet of Things, og særligt, hvordan du kommer i gang med at udnytte teknologierne.

Hvordan går du fra tanke til handling? Det kan være overvældende at læse sig til anvendelsesmuligheder af de mange IoT relaterede teknologier, og svært at se, hvor det lige vil være mest relevant for netop din virksomhed at starte. På dette Gå-Hjem-Møde, vil du blive introduceret til cases fra virksomheder, der har stået i samme situation, og som nu er gået i gang med at anvende teknologierne. Du vil blive præsenteret for hvilke skridt, der skal til for at komme godt i gang, og hvordan du bedst får startet et PoC (Proff of Concept) projekt, der kan afklare, hvor jeres energi bedst investeres.