Internet of Things - IoT i praksis

torsdag 6/6 2019, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
På dette Gå-Hjem-Møde vil du få inspiration fra virkelige cases til, hvordan din virksomhed kan komme i gang med at udnytte IoT teknologierne til forretnings udvikling . Vi ser på teknologier, løsninger, nye koncepter og hvordan man nemmest skyder et PoC i gang.I samarbejde med Secomea og DC Blue Unit inviterer Systemate dig til en eftermiddag med fokus på Internet of Things, og særligt, hvordan du kommer i gang med at udnytte teknologierne.

Generelt henvender gå-hjem-mødet sig til alle som ser en mulighed for at anvende IoT i deres dagligdag – om det er på det tekniske eller forretningsmæssige plan.
Med udgangspunkt i DC Blue Units arbejde med IoT vil vi give en introduktion til, hvorfor IoT er vigtig i fremtidens forretningsmodeller og et praktisk indblik i, hvordan du nemt sammensætter jeres egen IoT platform i Microsoft Azure.

 

Hvordan går du fra tanke til handling? Det kan være overvældende at læse sig til anvendelsesmuligheder af de mange IoT relaterede teknologier, og svært at se, hvor det lige vil være mest relevant for netop din virksomhed at starte. På dette Gå-Hjem-Møde, vil du blive introduceret til cases fra virksomheder, der har stået i samme situation, og som nu er gået i gang med at anvende teknologierne. Du vil blive præsenteret for hvilke skridt, der skal til for at komme godt i gang, og hvordan du nemt kan komme i gang med din egen IoT-platform.

Agenda

  1. Introduktion til IoT
  2. Kunde case: DC Blue Unit
  3. Fra hardware til skyen – Sådan hjælper Secomea med sikker transport af data.
  4. Kage og networking
  5. Workshop – Byg din IoT platform
  6. Opsummering og diskussion
    • Hvad koster det at drifte et IoT miljø?
    • Evt.

Blue Unit udvikler ny teknologi for at sikre en stabil vandkvalitet i recirkulations fiskefarme og skabe optimale forhold for fiskene. Ved at udnytte IoT teknologier, kan DC Blue Unit sikre en bedre service for deres kunder.

Secomea – Secure Communication made Easy. Med de nyeste teknologier, kan de sikre jeres data kommunikation.

På mødet vil vi gennemgå hvorledes man sammensætter en IoT platform i skyen. Målet er at forklare kort om hvilke komponenter som typisk indgår og hvilken rolle de spiller. DC Blue Unit benytter sig i dag af disse teknologier. Så hvis jeres virksomhed kunne få gavn af at tilbyde nye services til jeres kunder, får du her et godt indblik I, hvad det faktisk kræver, og hvad det koster.