Datadrevet ansvarlighed er en god forretning

Tilmeld dig dette Gå-Hjem-Møde
torsdag 25/8 2022, kl. 15.00-17.30 CleverCoffee, Fillerupvej 27, 8300 Odder
Kan man udnytte energidata til at planlægge sit forbrug og dermed forbedre sit grønne aftryk samt sikre anvendelse af grøn billig strøm? Hvordan kan data være med til at sikre en mere ansvarlig forretning?

Datadrevet ansvarlighed over for forretning og samfund. Hvordan kan vi udnytte energidata til at opnå vores forretningsmål? CleverCoffee og Systemate giver en introduktion til den moderne ansvarlige virksomhed og innovationsprojektet ”Grønt Aftryk”, der er et digitalt værktøj som udnytter dine energidata, så du kan planlægge og dokumentere dit forbrug ud fra data og ikke mavefornemmelse.

Du får – ud over en rigtig god kop kaffe – indsigt i anvendelse af data i forretningen, eksempler på hvordan du kan arbejde med energifleks og forbrugsplanlægning, hvordan du kan finde vej til din egen business case i anvendelse af data til at opnå dine ansvarlige / grønne målsætninger.

Agenda

15:00

Velkommen

Clever Coffee og Systemate byder velkommen til dagens Gå-Hjem-Møde og giver en indflyvning til dagens tema.
15:15

Ansvarlighed i forretningen

Clever Coffee har et mål. At drive en ansvarlig forretning i den verden vi lever i i dag og i morgen. Hvorfor har Clever Coffee valgt denne tilgang til at drive deres virksomhed? Hvordan er det at data kommer ind i billedet her?
Lars Frello
CEO og founder, CleverCoffee
15:40

Clever Coffee og Systemate: Hvad kan software gøre for en virksomhed som Clever Coffee?

I samarbejdet mellem Clever Coffee og Systemate er der et ønske om at opnå en gevinst der kan understøtte Clever Coffee's målsætning. Men hvad skal det munde ud i konkret? Hvordan kan data bruges i dette?
Morten Randrup
Head of Business Development, Systemate
Lindy Nordentoft Brogaard
Head of Coffee og partner, CleverCoffee
16:00

Energy Services

Systemate har en målsætning om at være med til at gøre den grønne omstilling til virkelighed. Vores domæne er energidata og der er en lang række potentielle løsninger her, hvor vi kan være med til at "flytte noget".
Vi giver en introduktion til Energy Advisor der kan hjælpe med at udnytte fleksibilitet i udnyttelse af dit energiforbrug. Vi tager en gennemgang af dokumentation i.f.t. energiforbrug. Få en introduktion til fremtidens granulære certifikater, der kan løse problemet med greenwashing i anvendelse af certifikater.
Morten Randrup
Head of Business Development, Systemate
16:20

Kaffe og netværk

Tak for i dag. Der er ansvarlig kaffe og netværkssnak på programmet nu.