Fremtidens Økonomichef - Inspiration til den nye rolle

torsdag 1/11 2018, kl. 14.00-16.00 Indkildevej 6E, 9210 Aalborg SØ
Fremtiden byder på nye opgaver, udfordringer og muligheder for fremtidens økonomiansvarlige. Rollefordelingen i virksomheden ændres, og der forventes mere af den økonomiansvarlige. Dette Gå-Hjem-Møde som vi afholder sammen med KPMG, er for dig, der gerne vil være på forkant med de kommende opgaver og udfordringer. Vi gennemgår trends og teknologier, der vil ændre din arbejdsdag snart.

Systemate og KPMG byder velkommen til en dag med økonomichefens briller på.

Du vil til dette arrangement få inspiration til, hvordan du kan få optimeret din indsats og få et overblik af fremtidens udfordringer og løsninger for den økonomiansvarlige.

Du kan forvente en eftermiddag, hvor du vil blive klogere på hvordan den økonomiansvarlige kan skabe en platform for gennemsigtighed og vækst.

Agenda for dagen:

1: 7 trends der vil ændre den økonomiansvarliges arbejdsdag

Vi gennemgår udviklingen og giver dig et overblik af de trends, der vil være med til, at ændre det ansvarsområde økonomi står med i dag.

2: Transformation af økonomifunktionen til værdiskabende samarbejdspartner v/ KPMG

Få inspiration til hvordan du udvikler økonomifunktionen og understøtter forretningen med både viden og anbefalinger.

3: Styrk dine økonomisk resultater & få en konkurrencemæssig fordel med Dynamics 365 – Finance & Operations

Få indsigt i din virksomheds økonomiske sundhed med et værktøj til regnskabsdirektøren, der indeholder nøgle-KPI’er, diagrammer og økonomiske målinger, der hjælper med at fremme effektivitet og vækst.