Effektiv og værdiskabende budgetlægning med agile CPM systemer

torsdag 10/10 2019, kl. 14.00-16.00 Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV
Med fokus på den økonomiansvarliges rolle i en digital virkelighed, tager vi fat på mulighederne i budgetter i dette gratis Gå-Hjem-Møde.

I samarbejde med KPMG inviterer vi dig til en eftermiddag, med fokus på, hvordan den økonomiansvarlige får optimeret sit arbejde med budgetter. Hvordan du kan få mest muligt ud af de digitale værktøjer, der er til rådighed for at gøre dit arbejde med budgetter meget mere effektivt.

Økonomifunktionerne oplever i stadig stigende grad udfordringer ved fortsat at kunne sikre effektive og værdiskabende budgetprocesser i en meget dynamisk og hurtig foranderlig verden, hvor budgetterne mange gange er forældet, før de overhovedet er kommet i brug. Samtidig oplever økonomifunktionerne et stigende pres på evnen til at kunne tage temperaturen på virksomhedens performance og evnen til at omsætte data til handling. Interne og eksterne data samt analyse af data er således blevet egentlige konkurrenceparametre.

På 2 timer bliver du bedre inspireret til, hvordan dit arbejde med budgetter kan optimeres og et klart indblik i, hvilke metoder og redskaber, der ligger lige for hånde, der kan gøre dit arbejde nemmere og bedre.