Få styr på IT-strategien med en Digital Køreplan

fredag 5/4 2019, kl. 10.00-10.20 Webinar
Med en digital køreplan tager du ansvar for din virksomheds digitale transformation, og fører din virksomhed sikkert ind i fremtidens digitale æra.

En digital køreplan er et værktøj, der sætter virksomhedens digitale forandring i system. Køreplanen vil se forskellig ud fra virksomhed til virksomhed, da det viser vejen for den forandring, der er nødvendig for den givne virksomhed. Den er skræddersyet og tager udgangspunkt i virksomhedens status quo.

 

På dette webinar vil du få en introduktion til, hvordan Systemate tænker, at du kan gribe processen omkring at skabe en holdbar digital køreplan, der kan skabe en solid platform for et fremtidssikret IT-strategi.

Agenda:

  1. Få en skabelon for en digital køreplan: Tid, aktiviteter, personer/ressourcer, økonomi og gevinst.
  2. Centrale elementer for en køreplan.
  3. 5 rigtig gode grunde til at få en digital køreplan.

I gennemgangen vil du få indsigt i, hvad din virksomhed skal forholde sig til, og hvad I får ud af en køreplan. Ressourcer der skal stilles til rådighed, kort og langsigtede målsætninger, virksomhedens tekniske behov, implementeringsperioder, succeskriterier og meget mere.

På godt 20 minutter, kan du finde ud af, om det ikke var en god idé for dig at investere i en digital køreplan, samt indspark til, hvor du allerede står i processen.

Du kan læse mere om Systemates Digitale Køreplan her.