Få luft i budgettet med en forbedret likviditet gennem automatisering af afregning

Tilmeld dig dette Gå-Hjem-Møde
torsdag 26/11 2020, kl. 14.00-16.00 Tangen 17, 8200 Aarhus N.
Få forbedret din likviditet gennem automatiserede processer og et moderne digitalt system til din afregning.

Du har måske prøvet, at sidder og døje med at ballancere din likviditet, på grund af an forsinket afregningsproces? På dette Gå-Hjem-Møde, vil du blive introduceret til, hvordan du ved at udnytte de digitale muligheder der ligger i et moderne system, kan automatisere dine processer omkring afregning om markedskommunikation, i en sådan grad, at du straks vil se en markant forbedring i din likviditet.

Vi tager fat i faktiske cases, hvor kunder har fået implementeret et system, der har automatiseret deres processer i sådan en grad, at deres likviditet alene er blevet så forbedret, at det ikke kun har finansieret udarbejdelsen af systemet, men også finansieret andre digitale indsatser.

Du vil få vist, hvordan den digitale automatiserede indsats, har nedbragt den grad fejlafregning, der var i tidligere systemer.

Med en forbedret transparens i systemer, vil du også få en optimeret markedskommunikation, hvor alt data bliver tilgængeligt i et og samme system.

GRUNDET COVID SITUATIONEN OG DET UBEKENDTE HERVED, ER DETTE EVENT UDSKUDT. VIL DU GERNE MODTAGE INFORMATION OM AGENDA OG NY DATO, NÅR VI KAN MELDE DETTE UD, SÅ SKRIV DIG ENDELIG OP HERUNDER.

Dagens program

14:00 - 14:15

Velkomst og introduktion

Vi byder velkommen til dagens inspiration, og sætter nogle ord på hvad du kan regne med at få med hjem.
14:15-14:45

Hvad kan du egentlig forvente af automatiserede processer?

Du får en gennemgang af de faktiske fordele ved systemet. Her kan du få en detaljeret introduktion til, hvor meget du kan optimere dine arbejdsgange via de forbedre muligheder, et moderne Afregnings- og markedskommunikationssystem kan give dig.
14:45 -15:00

Pause

Tag en kop kaffe og et stykke kage, så kan du netværke lidt med de andre deltagere.
15:00 - 15:30

Hvordan kunden fik kraftigt forbedret sin likviditet

Her tager vi fat på en case, hvor du får vist, hvordan de automatiserede processer - rent faktisk - har været med til at forbedret likviditeten, nedsætte graden af fejlafregninger og været med til, at drive andre digitale indsatser i virksomheden.
15:00 - 15:45

Afrunding og opsamling

Hvad skal der til, for at komme fra start til mål? Hvordan får du samme gevinst ud af den investering det er, at sætte sådan et digitalt initiativ i søen? Vi tager hul på den første introduktion til at hjælpe dig i gang.