En digital køreplan til en digital virkelighed

torsdag 9/5 2019, kl. 14.00-16.00 Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV
Med en digital køreplan tager du ansvar for din virksomheds digitale transformation, og fører din virksomhed sikkert ind i fremtidens digitale æra.


På dette Gå-Hjem-Møde får du konkrete eksempler på hvad en køreplan har givet en dansk produktionsvirksomhed. Du får værktøjer til at gå fra tanke til handling. Du får “hænderne beskidte” ved at få taget hul på din digitale køreplan.

Dette event er rettet mod den økonomiansvarlige, der står med ansvaret for virksomhedens digitale strategi og som har brug for inspiration til, hvordan, hvorfor og med hvilke gevinster en Digital Køreplan kan udarbejdes til en platform for jeres IT-strategi.

En digital køreplan er et værktøj, der sætter virksomhedens digitale forandring i system. På dette event kan du få inspiration til, hvad en køreplan kan gøre for din virksomhed. Hvordan du kommer i gang med at at udarbejde en effektiv køreplan. Konkrete værktøjer til at udarbejde din digitale køreplan.

Agenda:

  1. Digital strategi – Målsætninger – Ambitioner – Modernisering – Standardisering – Differentiering. Digital strategi kan være mange ting for den enkelte virksomhed. Vi sætter ord på, hvad der giver mening at forholde sig til.
  2. Trin for trin mod en bedre digital forretning: Thorkil Baattrup-Andersen fra Dolle A/S fortæller hvordan de udviklede deres køreplan, og ikke mindst hvad den har gjort for deres arbejde med at tilpasse sig en digital virkelighed.
  3. Fra tanke til handling. Hvordan kommer du videre fra beslutningen om, at I skal have en IT-strategi, der kan tage jeres forretning til “next level”? Vi viser dig, hvad der skal til, og hvordan du konkret kan komme videre.
  4. Få medfinansieret din digitale køreplan. Erhvervshus Nordjyllands Ole Madsen, fortæller om initiativer fra erhvervshuset, det kan hjælpe jer med at få finansieret digitale initiativer.
  5. Tag hul på den digitale køreplan. Vi får “hænderne beskidte” og tager fat på de værktøjer Systemate stiller til rådighed, der kan danne en skabelon for en digital køreplan. Byg fundamentet for din egen digitale køreplan.

 

På Gå-Hjem-Mødet bliver du sat over for:

 

Thorkil Baatrup-Andersen er IT-Chef hos Dolle A/S, hvor han står med ansvaret for opbygning, drift og udarbejdelse af afdelingen.

Stigefabrikanten Dolle er godt i gang med at omstille forretningen til en digital virkelighed, hvor grænserne mellem selskabets fire datterselskaber udviskes.

Fremtiden for produktionsvirksomheden byder på flere salgskanaler og en virksomhedsstruktur, der fordrer tættere samarbejde. Alt sammen bliver til virkelighed ved at kæde forretningsstrategien sammen med digitale byggeklodser.

 

 

Ole Madsen er forretningsudvikler ved Erhvervshus Nordjylland, hvor han er er fokuseret på teknologi herunder; Teknologiudvikling og implementering, Etablering og udvikling af organisationer m.m.

Ole har 25 års erfaring som ingeniør, leder og direktør inden for udviklings- og produktionsvirksomheder.

Hans karriere inkluderer ledende roller både i små start-up firmaer såvel som i flere store nationale og internationale firmaer, herunder længerevarende udlandsophold i både Tyskland og England og har arbejdet med store it-systemer.

Samt Systemates konsulenter, der har års erfaring med at udarbejde digitale køreplaner for danske virksomheder, der sikre en overskuelig og værdiskabende plan for vores kunder.