En digital køreplan til en digital virkelighed

tirsdag 27/8 2019, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Med en digital køreplan tager du ansvar for din virksomheds digitale transformation, og fører din virksomhed sikkert ind i fremtidens digitale æra.

På dette Gå-Hjem-Møde får du konkrete eksempler på hvad en køreplan har givet en dansk produktionsvirksomhed. Du får værktøjer til at gå fra tanke til handling. Du får “hænderne beskidte” ved at få taget hul på din digitale køreplan.

Dette event er rettet mod den økonomiansvarlige, eller den person der står med ansvaret for virksomhedens digitale strategi og som har brug for inspiration til, hvordan, hvorfor og med hvilke gevinster en Digital Køreplan kan udarbejdes til en platform for jeres IT-strategi.

En digital køreplan er et værktøj, der sætter virksomhedens digitale forandring i system. På dette event kan du få inspiration til, hvad en køreplan kan gøre for din virksomhed. Hvordan du kommer i gang med at at udarbejde en effektiv køreplan. Konkrete værktøjer til at udarbejde din digitale køreplan.

Agenda:

  1. Digital strategi – Målsætninger – Ambitioner – Modernisering – Standardisering – Differentiering. Digital strategi kan være mange ting for den enkelte virksomhed. Vi sætter ord på, hvad der giver mening at forholde sig til.
  2. Trin for trin mod en bedre digital forretning: Hvordan udvikler en dansk virksomhed deres køreplan, og ikke mindst hvad gør køreplanen for deres arbejde med at tilpasse sig en digital virkelighed.
  3. Fra tanke til handling. Hvordan kommer du videre fra beslutningen om, at I skal have en IT-strategi, der kan tage jeres forretning til “next level”? Vi viser dig, hvad der skal til, og hvordan du konkret kan komme videre.
  4. Tag hul på den digitale køreplan. Vi får “hænderne beskidte” og tager fat på de værktøjer Systemate stiller til rådighed, der kan danne en skabelon for en digital køreplan. Byg fundamentet for din egen digitale køreplan.