Internet of Things og Dynamics 365, sådan sætter du data i arbejde

torsdag 17/5 2018, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Azure IoT og Dynamics 365 giver en oplagt mulighed for at forbinde dine fysiske omgivelser med dit forretningssystem. Med IoT devices kan du bruge omgivelserne til at skabe værdi for din virksomhed og dine kunder.

Internet of Things (IoT) er den mest revolutionerende teknologi siden lanceringen af smartphones og tablets. Frem mod 2020 anslår analysefirmaet Gartner, at godt 26 milliarder enheder vil være på nettet. Det gælder også for den controller, du betjener en sygehusseng med, infotainment-systemet i din bil eller dit hjem. Vi vil se at flere og flere ting vil blive forbundet og trække intelligent data fra hinanden.

Hvad enten det drejer sig om optimering af din produktion, overvågning eller salg, giver kombinationen af fysiske sensor, Microsoft IoT Hub og Dynamics en oplagt mulighed for at styrke din forretning. Kombination af forretningsdata med både historiske og live data giver mulighed for at reagere hurtigere og mere effektivt.

Til dette Gå-Hjem møde, vil du få input fra repræsentanter fra Arrow, Microsoft og Systemate, der giver en grundig introduktion til, hvad I kan og hvordan i kommer igang.

Agenda:

14:00-14:15: Velkomst og introduktion til dagens program

14:15-14:45: IoT sensorer i praksis v. ARROW (Mogens Mikkelsen og Thomas Birk Jensen)
Stikord: Eksempler på IoT sensorer, IoT til Prototyper og POC, Fra Prototype til masseproduktion, Krav til sensorer, Netværk og forbindelser

14:45-15:00: Kort pause

15:00-15:30: Azure IoT: Sådan bruger danske firmaer IoT i praksis. v. Microsoft
Stikord: Kort om Microsoft IoT HUB og den services, Danske cases og anvendelser af IoT eventuelt i relation til D365

15:30-16:00: Sådan forbinder du IoT devices med D365 v. Systemate
Stikord: Introduktion til anvendelse: (CRM, Remote monitoring / Field service, Salg), Kort demonstration af sensordata til IoT Hub og derefter til et workflow i D365. Hvordan kommer du i gang / Sådan kommer du i gang med projektet.
Aktuelle case introduktioner og muligheder.

Torben Vestergaard Blach

Lad os hjælpe dig videre

Torben Vestergaard Blach er en af vores specialister på området og sidder klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

 +45 91 55 87 99

 tbl@systemate.dk