Hvordan ser fremtiden ud for den økonomiansvarlige?

torsdag 21/2 2019, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Hvilke opgaver skal løses og hvilke kompetencer skal mestres for at kunne dette? Hvilke redskaber og værktøjer kan hjælpe til at opnå målsætningerne?
Med fokus på den økonomiansvarliges fremtid, byder Systemate og Deloitte velkommen til en eftermiddag med input til, hvad den økonomiansvarlige kan se frem til at skulle kunne og ikke mindst, hvordan der kan arbejdes målrettet på at opfylde forventningerne.


Du vil til dette arrangement få inspiration til, hvordan du kan få optimeret din indsats og få et overblik af fremtidens udfordringer og løsninger. Hvilke kompetencer skal du regne med, at det vil forventes af dig at besidde. Hvilke nye opgaver og ansvarsområder kommer under dine vinger?

Du kan forvente en eftermiddag, hvor du vil blive klogere på hvordan du kan skabe et fundament for at styrke din fremtid.

Inspiration til hvordan du får en platform, der giver gennemsigtighed og fleksibilitet samt løser de digitale udfordringer I må stå med nu og i fremtiden, så I kan styrke jeres IT strategi.

Agenda for dagen:

1: Transformation af CFO’ens rolle og krav til kompetencer v/ Deloitte, Lars Nygaard Bertelsen.

Lars er Partner ved Deloitte og sidder til daglig med ansvaret for CFO Services ved Deloitte Consulting. Så han ved om nogen, hvad der rører sig på den front.

Få inspiration til hvordan du udvikler økonomifunktionen og hvilke kompetencer du kan forvente at skulle mestre i en nær fremtid.

Vi gennemgår udviklingen og giver dig et overblik af de trends, der vil være med til, at ændre den måde din virksomhed arbejder på i dag.

2: Sådan udarbejder du en digital køreplan for din virksomhed

Salgsafdelingen vil have et nyt CRM system, chefen vil sælge varer på Amazon, bestyrelsen kræver flere rapporter og mere indsigt i forretningen og produktionen har brug for bedre planlægning. ERP systemet er 10 år gammelt og trænger til en udskiftning.

Hvordan laver du en digital køreplan, som sikrer du skaber værdi i dine digitale investeringer?

Få praktiske tips og værktøjer til at udarbejde din digitale køreplan.

3: Styrk dine økonomisk resultater & få en konkurrencemæssig fordel med Dynamics 365 – Finance & Operations

5 Fede Funktioner i Finance & Operations, der gør dit arbejde meget sjovere.

Få indsigt i din virksomheds økonomiske sundhed med et værktøj til regnskabsdirektøren, der indeholder nøgle-KPI’er, diagrammer og økonomiske målinger, der hjælper med at fremme effektivitet og vækst.