Data Drevet Produktion - IoT og produktionsplanlægning er det perfekte partnerskab (Aarhus)

torsdag 18/6 2020, kl. 14.00-16.00 Lyshøjen 14, 8520 Lystrup
Produktionsstyring er altafgørende for, at du får det optimale ud af dine ressourcer. Ved hjælp af produktionsstyring får du et hurtigere overblik af forbruget på de indirekte/ direkte produktionsomkostninger. Internet of Things (IoT) teknologier er i dag så avancerede, at de kan hjælpe produktionsvirksomheder til at optimere deres produktion på flere områder. Få en introduktion til hvordan du kan gøre det.

Sammen med vores samarbejdspartner Lytzen, byder vi dig velkommen til et par timer med fokus på din produktion.

Alle virksomheder ved hvad det kræver for at deres produktion kører. Men de færreste har nok helt det samlede overblik af de samlede produktionsfaktorer. Derfor kan det hjælpe næste alle virksomheder, at få implementeret en produktionsstyring, der kan give dem netop det overblik de mangler og hjælpe dem med at få mest muligt ud af ressourcerne.

Netop ressource optimering, er hovedstyrken ved produktionsplanlægning, hvor du får mulighed for, at få det fulde kapacitetsoverblik, og dermed bliver din grov- og finplanlægning efterfølgende styrket.

På dette Gå-Hjem-Møde, tager vi fat i styrkerne og gevinsterne ved Microsoft Dynamics Produktionsplanlægning. Du vil blive introduceret til de trin der går forud for at få sat din planlægning bedst muligt op. Opsætning af produktions stamdata, Styklister, Ruter, Grov- og finplanlægning, Ressourcer, kalendere og arbejdstider, Registrering og opfølgning.

Internet of Things teknologier kan på flere områder hjælpe din virksomhed med at optimere produktionen. Men det kan være svært at vide, hvordan man kommer i gang og hvor man skal starte. På dette Gå-Hjem-Møde, vil du få konkrete eksempler på, hvordan du kan komme i gang med, at udnytte teknologierne og få gevinst hurtigt.

Kom og bliv klar til, at udnytte jeres ressourcer i produktionen optimalt i fremtiden.