5 effektive tiltag i Finans - Gør din afdeling mere effektiv

torsdag 23/4 2020, kl. 14.00-16.00 Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV
Ved at implementere 5 lavhængende digitale frugter, kan du gøre din afdeling mere datadrevet og sikre en højere grad af effektivitet i dine arbejdsgange. Kom og få dem præsenteret, så du er klar til, at blive forberedt på en mere effektiv arbejdsdag.

I samarbejde med SignUp og zExpense inviterer vi til dette gratis Gå-Hjem-Møde, hvor du kan blive inspireret til, hvordan din finansafdeling kan blive mere effektiv med 5 lavt hængende digitale frugter.

Økonomi er ofte en afdeling, der står med en voksende opgavemængde, hvor flere og flere områder af forretningen kommer ind under ansvarsområder i økonomiafdelingen. Dette giver helt af sig selv, et behov for at effektivisere ressourcerne i afdelingen. Ved at udnytte nogle digitale indsatser, kan din afdeling frigøre ressourcer til at varetage andre opgaver, der fylder i arbejdsdagen.

På dette Gå-Hjem-Møde, vil du blive introduceret til 5 områder, hvor du kan sætte ind og vinde stor værdi.

Agenda:

  1. Finans målbilleder – hvor er din virksomhed i ambitionerne for at blive datadrevet?
  2. Fakturagodkendelse (Xflow) – Du arbejder måske allerede med fakturagodkendelse, men måske er der endnu mere at hente. Vi viser dig flere muligheder ved den digitale fakturagodkendelse.
  3. Rejseafregning (zExpense) – Der kan være en stor effektivisering af hente ved at udnytte de digitale muligheder ved rejseafregning. Afskaf manuelle muligheder for at lave fejl, og sikre din virksomhed en gennemsigtighed, der er meget værdiskabende.
  4. Pause – Kaffe & Kage
  5. Bankintegration, Management rapportering, Elektronisk rapportering. 3 tiltag alle burde overveje alvorligt. Effektivt og datadrevet, vil du hurtigt se, at du ikke kan leve uden.
  6. Opsummering og Spørgsmål.

Tilmeld dig vores gratis Gå-Hjem-Møde, så du bliver klar til en mere effektiv arbejdsdag og får digitaliseret manuelle processer.