5 effektive tiltag i Finans - Gør din afdeling mere effektiv

torsdag 21/5 2020, kl. 14.00-16.00 Vandmanden 10 L, 9200 Aalborg SV
Ved at implementere 5 lavhængende digitale frugter, kan du gøre din afdeling mere datadrevet og sikre en højere grad af effektivitet i dine arbejdsgange. Kom og få dem præsenteret, så du er klar til, at blive forberedt på en mere effektiv arbejdsdag.

I samarbejde med SignUp Exflow og zExpense inviterer vi til dette gratis Gå-Hjem-Møde, hvor du kan blive inspireret til, hvordan din finansafdeling kan blive mere effektiv med 5 lavt hængende digitale frugter.

Økonomi er ofte en afdeling, der står med en voksende opgavemængde, hvor flere og flere områder af forretningen kommer ind under ansvarsområder i økonomiafdelingen. Dette giver helt af sig selv, et behov for at effektivisere ressourcerne i afdelingen. Ved at udnytte nogle digitale indsatser, kan din afdeling frigøre ressourcer til at varetage andre opgaver, der fylder i arbejdsdagen.

På dette Gå-Hjem-Møde, vil du blive introduceret til 5 områder, hvor du kan sætte ind og vinde stor værdi.

Agenda

14:00-14:15

Finans målbilleder

Hvor er din virksomhed i ambitionerne for at blive datadrevet?
Kim Hanmark
Konsulentchef, Systemate
14:15-14:35

Fakturagodkendelse (SignUp Exflow)

ExFlow er et ad-on modul til Microsoft Dynamics ERP løsninger, der strømliner og automatiserer leverandørfakturas arbejdsgang. Det brugervenlige modul automatiserer AP processen og leverer bedre kontrol, højere effektivitet, sparer tid og penge. Med ExFlow behøver du ikke at investere tid og ressourcer i at lære et nyt system. Du fortsætter simpelthen med at arbejde i dit velkendte Dynamics miljø.
Camilla Poulsen
Senior Consultant, SignUp
14:35-14:55

Rejseafregning (zExpense)

Der kan være en stor effektivisering af hente ved at udnytte de digitale muligheder ved rejseafregning. Afskaf manuelle muligheder for at lave fejl, og sikre din virksomhed en gennemsigtighed, der er meget værdiskabende.
14:55-15:10

Pause

Der serveres kaffe og hjemmelavet kage til en god snak.
15:10-15:35

3 tiltag alle burde overveje

Bankintegration, Management rapportering, Elektronisk rapportering. Effektivt og datadrevet, vil du hurtigt se, at du ikke kan leve uden.
15:35-15:55

Opsummering og Spørgsmål.