Europcar fremtidssikrer og effektiviserer deres forretningsgang, ved at digitalisere komplicerede regneark med en leasingkalkulator.

Europcar var i foråret 2016 på udkig efter en løsning som kunne afløse deres nuværende mange Excel-ark, som basis for deres leasingydelser. I samarbejde med Systemate blev udviklet en effektiv leasingkalkulator med integration til det eksisterende CRM-system

Det nye leasingkalkulationssystem giver os stor sikkerhed og fleksibilitet i vores prisberegninger og den tætte integration med CRM giver væsentlige forbedringer i workflow, rapportering og kundeservice.
Morten Brødbæk Sørensen, økonomidirektør Europcar

Den nye løsning består af et back-end modul som synkroniseres med Microsoft Navision. Leasingchefen kan derefter via et brugervenligt interface redigere bilgruppernes parametre og justere priserne manuelt eller i henhold til foruddefinerede afskrivningstabeller. Det er endvidere muligt at genberegne hele eller dele af flåden på baggrund at større ændringer såsom rentejusteringer. Efter beregningerne er afsluttet frigives bilerne til salgsafdelingen og websiden.