Moderne og brugervenlig IoT løsning til kunderne.

Blue Unit er en virksomhed fra 2015, der har skabt verdens første centraliserede vandmålingsmaskine. De arbejder med fiskeopdræt over hele verden, og tilbyder deres kunder individualiserede højteknologiske løsninger.

Blue Unit stod med et ønske om, at kunne tilbyde deres kunder en bedre, mere moderne og brugervenlig løsning til at tilgå deres data på deres vandmålingsudstyr fra Blue Unit

Den eksisterende løsning viste data på en uhensigtsmæssig måde og der var ikke muligheder for at ændre i visning. Samtidig var løsningen bundet op på en leverandør og Blue Unit var derfor afhængig af denne leverandør.

De rigtige samarbejdspartnere og værktøjer

Med et udgangspunkt, hvor der var et ønske om at få data tilbage på egne hænder, samtidig med at kunne tilbyde kunderne en bedre og mere fleksibel visualisering af deres data, begyndte Blue Unit, at lede efter de rette samarbejdspartnere. Systemate kunne byde ind med viden på systemplatformene, og til valg af de rette platforme at arbejde videre med.

Systemate har leveret en fantastisk flot og fleksibel løsning til Blue Unit. Udviklingsprocessen er forløbet meget tilfredsstillende. Systemate har stor viden indenfor Cloud-løsninger samtidig med en god viden fra industriproduktion. Blue Unit har flere opgaver, som vi ønsker udført af Systemate. Deres opgavestyring, udvikling og viden kan anbefales fra vores side
Henrik Hamann Juel, CEO for Blue Unit