Med implementering af Dynamics opfyldes nødvendigheden af en tidssvarende ERP løsning.

Nye krav bl.a. til integration mellem ERP system, CAD system og produktionsmaskinerne (CAM), men også behov for bedre produktions- og projektopfølgning, gjorde det nødvendigt at vælge en mere tidssvarende ERP løsning.

Lager i Ambercon

Nyt domicil giver nye muligheder for projektvirksomheden Ambercon A/S. Byggeriet, der er på cirka 14.000 kvadratmeter, rummer omkring 2.000m² administration, mens resten indeholder avancerede produktionsfaciliteter, der vil løfte kapaciteten endog meget markant. I forbindelse med opstarten af den nye fabrik valgte Ambercon samtidig at overgå til et nyt ERP system.

“Valget af leverandør faldt på Systemate på grund af deres stærke kompetencer inden for projekt og produktion. Implementeringsforløbet har strukket sig over 6 måneder og Systemate’s forretningskonsulenter har dokumenteret vores fremtidige forretningsprocesser.”
Allan Thyrrestrup, Økonomichef

Dynamics integreret med CAD og CAM

Det nye ERP system er omdrejningspunktet i Ambercon’s nye produktionsstyring, da det integrerer CAD systemet Inventor med CAM styringssystemet Leight 2000. ERP systemet stiller den nødvendige information til rådighed for CAD systemet og modtager informationer omkring versioner af tegninger, elementinformationer, plukkelister og CAM unicode filer.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er en af vores specialister på området og sidder klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk